Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan Vantaa-Seuran perinteisille kulttuurikävelyille!

13.5.2022

Tervetuloa mukaan Vantaa-Seuran perinteisille kulttuurikävelyille!

 

Lue lisää

Helsingan keskiaikapäivään haetaan vapaaehtoisia

1.4.2022

Helsingan keskiaikapäivän onnistumisessa vapaaehtoisilla on merkittävä rooli. Haemme kirjavaan joukkoomme uusia vapaaehtoisia. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä ennen tapahtumaa, sen aikana ja tapahtuman jälkeen. Kaipaamme joukkoomme eri alan osaajia ja löydämme kyllä tehtävän kaikille halukkaille!

Lue lisää

Vantaa-Seura palkkaa nuoria kesätöihin

25.3.2022

Hei nuori kesätyönhakija, oletko kiinnostunut kulttuuriympäristöistä ja tapahtumista? Hae meille kesätöihin!

Lue lisää

Kaivokselalainen – kerro ajatuksistasi ja osallistu Kaivoksela-tiedon tallentamiseen!

15.2.2022

Onko sinulla kerrottavaa Vantaan Kaivokselasta? Millainen se on asuinalueena, millainen se oli ennen? Vastaa Kaivoksela-kyselyyn!

Lue lisää

Helsingan keskiaikapäivä 2022 hakee kauppiaita sekä ruokamyyjiä

15.2.2022

Onko kaapissasi kenties keskiaika-asu, teetkö perinteisiä käsitöitä myytäväksi asti tai hallitsetko muinaiset reseptit? Tule mukaan myyjäksi luomaan tunnelmaa Helsingan keskiaikapäivään!

Lue lisää

Vantaa-villasukkien ja villapaidan ohjeet on nyt julkaistu!

29.1.2022

Nyt kannattaa järjestää kalenterista aikaa käsitöille, sillä Vantaa-villasukkien ja villapaidan ohjeet on nyt julkaistu ja ladattavissa Vantaa-Seuran nettisivuilta omaan käyttöön!

Lue lisää

Påkaksen perheaamut keväällä 2022

17.1.2022

Keväällä 2022 Påkaksen perheaamuissa lorutellaan, leikitään arkeologeja sekä tutustutaan Vantaan historiaan vaunulenkillä!

Lue lisää

Vantaan historian etäluentosarja keväällä 2022

17.1.2022

Keväällä 2022 Vantaan historiaan syventyvässä luentosarjassa päästään tutustumaan niin alueen kolonisaatioaaltoihin, presidentti Relanderin elämään, Helsingin pitäjän kirkonkylään, 1600-luvun ratsutilallisiin kuin 1700-luvun sotilaskarttoihinkin!

Lue lisää

Rentoa joulua ja onnellista uutta vuotta!

22.12.2021

Vantaa-Seuran 60-vuotisjuhlavuodessa on riittänyt sekä onnistumisia tapahtumissa, epätoivoa koronarajoitusten edessä, mutta ennen kaikkea iloa yhdessä tekien ja kokien. Erityisen ylpeitä olemme tänä vuonna valmistuneesta kivikausimuraalista, pian markkinoille päästettävistä Vantaa-neuleen ja sukkien ohjeista, uudesta vuosikrijasta Helsingin pitäjä - Vantaa 2022 sekä sykähdyttäneestä Helsingan keskiaikapäivä -tapahtumasta.

Lue lisää

Andreas Koivisto jatkaa puheenjohtajana

10.12.2021

Vantaa-Seuran syyskokous järjestettiin 8.12. vasta avatulla, remontoidulla Silkkitehtaalla, Tanssiteatteri Raatikon tiloissa. Ennen varsinaista kokousta saimme tutustua Silkkitehtaan tiloihin. Kokouksen edellä myös julkistettiin vuosikirja Helsingin pitäjä - Vantaa 2022 ja kuultiin erikoisluennon ruotsalaiskolonisaatiosta.

Lue lisää

Vantaa-Seura