Putiikki

Vantaa-Seuralta voi tilata Vantaa-Seuran kustantamia vuosikirjoja sekä muita Vantaa-aiheisia julkaisuja, joissa on kiinnostavaa luettavaa lapsille että aikuisille. Myymme myös Helsinga- ja Vantaa-teetä, joita voi nauttia vaikka hyvän kirjan ääressä!

Tilaamalla meiltä tuet samalla toimintaamme ja olet omalta osaltasi mukana varmistamassa kirjojen julkaisun jatkuvuutta. Vantaa-Seura myy tuotteitaan myös suurimmassa osassa tapahtumia, joita se järjestää tai joihin se osallistuu.

Helsingin pitäjä - Vantaa 2022

Vantaa-Seuran vasta ilmestyneessä vuosikirjassa Helsingin pitäjä – Vantaa 2022 on pääaiheena Ruotsin vallan aika Vantaalla. Kirjan artikkeleissa käsitellään useita aiemmin tutkimattomia aiheita ja se tuo esiin runsaasti uutta tietoa pitäjän historiasta!

Hinta: 27,00 € (jäsenhinta 22,00 €)

Helsingin pitäjä - Vantaa 2022