Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoiseksi

Vantaa-Seurassa voi tehdä vapaaehtoistyötä - tervetuloa mukaan iloiseen vapaaehtoisten joukkoon kulttuurin ja Vantaan hyväksi!

Suurtapahtumamme Helsingan keskiaikapäivä järjestetään suurelta osin vapaaehtoisvoimin ja tapahtumassa on mukana vuosittain viitisenkymmentä vapaaehtoistyöntekijää. Keskiaikapäivän vapaaehtoiset hoitavat monipuolisesti hyvin erilaisia työtehtäviä, kuten letunpaistoa, info-pistettä, järjestyksenvalvontaa, liikenteenohjausta, nikkarointia ja historiaopastuksia, kukin oman kykynsä mukaan. Tapahtuma pystytetään, puretaan ja alue siivotaan vapaaehtoisten voimin, joten vapaaehtoiset ovat tapahtumalle korvaamattomia!

Helsingan keskiaikapäivän lisäksi jäseniämme on ollut apuna myös muissa Seuran tapahtumissa, kuten Myllyilloissa, joulumarkkinoilla sekä esittelemässä yhdistystä erilaisissa tilaisuuksissa.

Vapaaehtoisena pääset oppimaan uusia taitoja, tutustumaan erilaisiin ihmisiin sekä aitiopaikalle toteuttamaan vantaalaisia kulttuuritapahtumia. Jos haluat olla mukana tekemässä arvokasta vapaaehtoistyötä Vantaa-Seuralle, Helsingan keskiaikapäivässä tai jossain muussa muodossa, niin ole meihin yhteydessä: riina.koivisto (at) vantaaseura.fi.

Vantaa-Seura