Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry:n verkkokaupan toimitusehdot

Toimitustavat

Tilauksen toimituksesta sovitaan tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoina ovat nouto tai postitus.

Toimituskulut

Tilauksen noudosta ei tule toimituskuluja.
Mikäli tilaus postitetaan, lisäämme postikulut (alk. 5,90 €) laskuun tilauksen painon mukaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan vain Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti. Yhdistyksen työntekijät työskentelevät kuitenkin osa-aikaisesti, joten tämä saattaa aiheuttaa toimituksiin ajoittain viivettä. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi, mikäli tilauksella on kiire!

Virheet hinnoissa ja varastosaldoissa

Mikäli verkkokaupassa ilmenee virheitä, joista johtuen tuote on tilattu virheellisellä hinnalla tai tuote on loppunut, asiakkaaseen ollaan yhteydessä ja tilanteen korjaaminen sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Tuotteen palautus

Etäkaupassa asiakkaalla on kuluttajasuojalain takaama 14 vuorokauden peruuttamisoikeus avaamattomille, jälleenmyyntikelpoisille tuotteille. Peruutusaika alkaa tuotteiden vastaanottamisesta ja tuotteet tulisi tarkistaa mahdollisimman pian siltä varalta, että tilauksen teossa, toimituksessa tai tuotteessa ilmenee virhe. Kaikista palautuksista on aina sovittava erikseen Vantaa-Seuran kanssa (riina.koivisto@vantaaseura.fi).

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, vahinkoilmoitus tulee tehdä omaan postikonttoriin heti. Ota myös yhteys Vantaa-Seuraan, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Maksutavat

Postilähetysten mukana toimitamme laskun. Noudon yhteydessä voit sopia tilauksen maksamisesta käteisellä, pankkikortilla tai laskulla.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Vantaa-Seuraan, mieluiten sähköpostitse osoitteeseen riina.koivisto@vantaaseura.fi, tarvittaessa puhelimitse numeroon 050 443 4040.

Vantaa-Seura