Helsingan keskiaikapäivä

Kuva: Olli Leino

Helsingan keskiaikapäivä

Tervetuloa aikamatkalle keskiaikaan!

Helsingan keskiaikapäivä on koko perheelle, historiasta kiinnostuneille ja kaikille iloisten kesärientojen ystäville tarkoitettu suurtapahtuma. Paikkana on aito keskiaikainen miljöö Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Helsingan keskiaikapäivässä voit markkinahumun lisäksi nauttia vanhasta musiikista, käsitöistä, opastuksista, luennoista, työpajoista, ruuasta ja muista keskiaikaan liittyvistä ohjelmanumeroista.

Helsingan keskiaikapäivä järjestetään seuraavan kerran lauantaina 10.8.2024 klo 11–17. Tapahtuma on jälleen suunnattu koko perheelle sekä kaikille historian ja kesätapahtumien ystäville.

Tapahtuman myyjähaku on avoinna 9.2.-1.5.2024. Valitut myyjät saavat tiedon valinnasta myöhemmin toukokuussa.

Jos olet kiinnostunut tapahtuman vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä: info (at) vantaaseura.fi. Tapahtumaan tarvitaan aina uusia vapaaehtoisia!

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy, mutta jotkut yksittäiset ohjelmanumerot voivat olla maksullisia. Ohjelma julkiastaan kesällä.

Helsingan keskiaikapäivä on vantaalainen suurtapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Vantaa-Seura, Tikkurilan seurakunta ja Vanda svenska församling. Helsingan keskiaikapäivän järjestelyjä tukevat Vantaan kaupunki ja Helsingestiftelsen sr. Erityiskiitokset tukijoillemme sekä tapahtuman vapaaehtoisille!

Helsingan keskiaikapäivästä löydät lisätietoa tapahtuman omilta nettisivuilta. Tulevaa kesää odotellessa voit tutustua vuoden 2020 keskiaikapäivän ohjelmavideoihin, joista suurin osa on yhä koettavissa. Muista kurkistaa myös puuhanurkkaan, josta voit ladata ilmaiseksi mm. värityskuvia.

Vantaa-Seura