Kirkonkylän joulussa nautitaan jouluisesta tunnelmasta Vantaan historiallisessa sydämessä!

Julkaistu 13.12.2022

Jo toisena vuonna peräkkäin järjestettävässä Kirkonkylän joulu -tapahtumassa on jälleen luvassa ohjelmalliset vanhanajan joulumarkkinat.

Joulumarkkinoilla on käsityöläisiä ja pientuottajia, joilta löytyvät ihastuttavat lahjat pukinkonttiin. Lisäksi Pappilan puistossa on Vantaa-Seuran vohveli- ja torttukahvila, Helsingasta tutun kuokantalon ruokakoju sekä partiolaisten makkaroita.

Lämminhenkisessä tapahtumassa on ohjelmaa koko perheelle ja historian ystäville.

Lapsille on tarjolla Kauneimpien joululaulujen laulamista kirkossa, kurkistuksia Kellotapulissa sijaitsevaan Hertta kirkonrotan joulukotiin, jouluista askartelua, kasvomaalauksia sekä hevoskärryajelua. Suomen luonnonsuojeluliiton talviruokintapisteellä voi opetella tunnistamaan lintuja. Lemmikien joulusiunauksen yhteydessä puistoon kokoontuu monenmoista karvaista kulkijaa, joissa varmasti riittää myös ihmeteltävää perheen pienimmille.

Muina ohjelmanumeroina on eMuseo-mobiilioppaiden julkistustilaisuus ja katsaus kirkonkylän historiaan, luento Pyhän Laurin kirkon rakentajista sekä Kirkonkylän jouluopastuksia.

Muistutamme, että kirkonkylässä parkkipaikkoja on rajatusti. Mikäli mahdollista, saavuthan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, kävellen, pyörällä tai vaikka hiihtäen!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Kirkonkylän jouluun!

Vantaa-Seura