Vantaa-Seuran syyskokouksen tunnelmia

Julkaistu 2.12.2022

Vantaa-Seuran syyskokous pidettiin 29.11. Helsinggårdissa, jonne kerääntyi viitisenkymmentä Vantaa-Seuran jäsentä ja muuta kutsuvierasta.

Tilaisuutta ennen juhlistettiin presidentin Jukka Hakolle myöntämää Kotiseutuneuvos-arvonimeä kakkukahvein, jonka jälkeen kuultiin Jukka Hakon muistoja kotiseututyöstä Vantaalla. Jukan aktiivisuus niin Vantaa-Seurassa kuin kotiseutuliitossa on ollut erittäin arvokasta Vantaan kaupungille ja vantaalaisille, jonka johdosta Vantaa-Seura kunnioitti kotiseutuneuvosta lahjoittamalla hänelle Vantaa-mukin sekä kukat juhlallisuuksien yhteydessä.

Kukin ja mukilla muistettiin myös Karoliina Junno-Huikaria, joka on toiminut vuosia Vantaa-Seuran kulttuurintuottajana ja taloudenhoitajana, mutta suuntaa nyt vuodenvaihteen jälkeen uusiin kuvioihin. Vantaa-Seura kiittää suuresti Karoliinaa ja toivottaa onnea uusiin kuvioihin!

Juhlallisuuksien ja kukitusten jälkeen julkaistiin tuorein Helsingin pitäjä - Vantaa 2023 vuosikirja ja kuultiin Pirjo Huvilan ja Liisa Nummelan erittäin mielenkiintoinen luento asemapuistoista.

Syyskokouksessa hyväksyttiin Vantaa-Seuran vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja johtokunta seuraavalle kaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Andreas Koivisto ja johtokunnassa jatkavat Sini Alénius, Matti Hilli, Hanna Keskinen, Annukka Lyra, Melker Olenius, Tuulia Pakarinen sekä Marianne Träskman. Vuosia Vantaa-Seuran johtokunnassa aktiivisena toiminut Paula Lehmuskallio luopui paikastaan muiden luottamustehtävien aiheuttamien kiireiden vuoksi, joten hänen tilalleen yhdistyksen johtokuntaan teki paluun Jarmo Tiukkanen. Vantaa-Seura kiittää suuresti Paulaa menneistä vuosista ja toivottaa Jarmon lämpimästi tervetulleeksi takaisin johtokuntaan!

Vantaa-Seura