Helsingan keskiaikapäivä 2023 hakee vapaaehtoisia

Julkaistu 2.5.2023

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin ja hyvästä tunnelmastaan tunnettu keskiaikatapahtuma. Tapahtuma järjestetään kahdeksatta kertaa 12.8.2022 klo 11–17 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Vantaa-Seura hakee nyt vapaaehtoisia keskiaikamarkkinoiden järjestelyihin – olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan?

Onnistuneen keskiaikapäivän kannalta vapaaehtoisten apu on korvaamatonta ja jokainen kiinnostunut on lämpimästi tervetullut mukaan! Tarjolla on erilaisia työtehtäviä moneen makuun ennen tapahtumaa, sen aikana ja tapahtuman jälkeen. Kaipaamme joukkoomme eri alan osaajia ja löydämme kyllä tehtävän kaikille halukkaille. Mikäli haluat mukaan vapaaehtoisten värikkääseen joukkoon, ilmoittaudu tapahtuman kotisivuilla tai laita sähköpostia info@vantaaseura.fi.

Vapaaehtoisten ensimmäinen yhteinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 31.5. kello 17.30 alkaen Övre Nybackassa (os. Nybackankuja 4). Sekä uudet että joukoissamme jo kokeneet vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Vantaa-Seura