Anni Öhman aloitti kulttuurituottajana

Julkaistu 19.1.2024

Vantaa-Seuran kulttuurituottajana aloitti tammikuussa 2024 FM Anni Öhman. Jenni Sahramaa siirtyi kokopäiväisesti väitöskirjatyöhön ja Pia Gerbaulet jatkaa Vantaan kaupungin kulttuurituottajana. Pian kanssa yhteistyö tulee jatkumaan Helsingan keskiaikapäivässä, jossa hän jatkaa kaupungin yhteyshenkilönä.

Anni kertoo itsestään: “Olen koulutukseltani FM (museologia), konservaattori (AMK) ja museoalan merkonomi. Vuosien varrella olen ehtinyt työskentelemään monipuolisesti erilaisissa kulttuurialan työtehtävissä. Erityisesti minulle on kertynyt kokemusta museoiden yleisö- ja kokoelmatyöstä.

Vantaa on ollut elämässäni läsnä pian 14 vuoden ajan niin opiskelu-, koti-, kuin työkaupunkina. Entistä tutummiksi vantaalainen kulttuuri ja kulttuuriperintö tulivat työskennellessäni Vantaan kaupunginmuseossa. Pääpaino työssäni oli yleisötyössä ja pääsinkin tapaamaan kaupunkilaisia vauvoista eläkeläisiin, täällä ikänsä asuneista kaupunkiin vasta muuttaneisiin.

Viimeisimmät vuodet ovat kuluneet vanhempainvapailla sekä muissa työprojekteissa, joten olenkin innoissani päästessäni nyt tekemään töitä kotikulmilla paikallisen kotiseututyön ja kulttuuriperinnön parissa. Toivottavasti tapaamme Vantaa-Seuran tapahtumissa!”

Tervetuloa töihin Vantaa-Seuraan, Anni!

Vantaa-Seura