Helsingan keskiaikapäivään 2024 haetaan kauppiaita ja ruokamyyjiä

Helsingan keskiaikapäivään 2024 haetaan kauppiaita ja ruokamyyjiä

Julkaistu 8.2.2024

Helsingan keskiaikapäivä järjestetään jälleen 10.8.2024 klo 11–17 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Lämpimästä ja iloisesta tunnelmastaan tunnettu keskiaikapäivä on yksi Suomen suurimmista keskiaikatapahtumista. Haemme ohjelmallisille markkinoille nyt kauppiaita sekä ruokamyyjiä.

Vaadimme myyjiltä omaa keskiaikakojua tarvittavine kalusteineen sekä keskiaikaistyylistä pukeutumista. Myytävien tuotteiden on sovittava tapahtuman keskiaikateemaan. Ruokamyyjien tulee itse huolehtia tarvittavista luvista. Kaikkien myyjien on vietävä roskat mukanaan tai niille osoitettuun paikkaan.

Myyjäpaikan (3 x 3 m) hinta on 100 €

Myyjäpaikan (max. 5 x 5 m) hinta on 150 €

Ruokakojun hinta on 300 € + talkoolaisten ruokalipukkeita.

Hinta sisältää ainoastaan paikan, ei kojua tai kalusteita.

Mikäli haluat olla mukana tekemässä seuraavaa Helsingan keskiaikapäivää, lähetä meille hakemuksesi lomakkeella 1.5.2024 mennessä.

Myyntipaikan hakemuslomake

Ruokamyyntipaikan hakemuslomake

Emme vastaanota myyjähakemuksia sähköpostitse tai sosiaalisen median välityksellä. Lisätietoa tapahtumasta ja myyntipaikoistaa saat osoitteesta info@vantaaseura.fi.

Tapahtuma-alue on rajallinen ja joudumme tekemään valintaa myyjien suhteen. Muistathan vastata kaikkiin hakemuksen kysymyksiin. Ilmoitamme myyjille valinnasta toukokuussa, ja markkinapaikkamaksut laskutetaan kesäkuussa. Markkinapaikkavarauksensa voi perua 23.6.2024 saakka ilman kustannuksia, mutta tämän jälkeen myyntipaikkamaksuja ei palauteta.

Tervetuloa mukaan tekemään upeaa, yhdeksättä Helsingan keskiaikapäivää!

Vantaa-Seura