Vantaa-Seura hakee kesätyöntekijöitä

Julkaistu 20.3.2023

Vantaa-Seura hakee kesätöihin kahta tapahtuma-apulaista. Kesätyössä Vantaa-Seurassa pääset isojen ja pienten tapahtumien ytimeen, auttamaan järjestelyissä, asiakaspalvelemaan, valokuvaamaan ja somettamaan.

Työ jakautuu usealle päivälle pääosin kesäkuulle ja elokuun alkupuolelle, ja sitä tehdään tapahtumissa eri puolilla Vantaata. Työtehtävät ovat monipuoliset ja niihin kuuluu asiakaspalvelua, myyntityötä, valokuvausta, somettamista ja lasten ohjausta. Työtehtävissä ollaan tekemisissä eri ikäisten, niin lasten kuin ikäihmisten, kanssa. Mukana on myös fyysisiä työtehtäviä ja kantamista sekä pientä siivousta. Työt jakautuvat useammalle päivälle pitkin kesää ja painottuvat iltoihin. Jos kiinnostuit, lue lisää OP:n sivuilta: https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku

Katsomme hakijalle eduksi kiinnostuksen valokuvaukseen sekä kirjoittamiseen. Kokemus Facebookin, Instagramin sekä TikTokin käytöstä ja aiempi kokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan myös suureksi eduksi. Lähetä hakemuksesi 14. huhtikuuta mennessä Vantaa-Seuran toiminnanjohtajalle, riina.koivisto at vantaaseura.fi. Tervetuloa meille töihin!

Vantaa-Seura