Kotiseutupäiviä vietetään Vantaalla elo-syyskuun vaihteessa

Kotiseutupäiviä vietetään Vantaalla elo-syyskuun vaihteessa

Julkaistu 7.6.2024

Kotiseutuväki ympäri Suomen kokoontuu Valtakunnallisille kotiseutupäiville Vantaalle 30.8.–1.9.2024. Kolmen päivän ajan kaupungin ilma sakenee kotiseuturakkaudesta ja kaupunkilaisilla on hyvä mahdollisuus nauttia seminaareista, keskustelutilaisuuksista, juhlista sekä retkistä.

Kotiseutupäivät ovat yksi Vantaan 50-juhlavuoden päätapahtumista. Tapahtuma on myös Kotiseutuliiton 75-juhlavuoden huipentuma. Meillä vantaalaisilla on nyt hieno mahdollisuus kokea kotiseutupäivien tunnelma omilla kotikulmilla!

Kotiseutupäivien kattava ohjelmakokonaisuus levittyy ympäri Vantaata. Perjantain avajaisseminaari ja keskustelukammarit järjestetään Tiedekeskus Heurekassa. Lauantain päätapahtuma, Kotiseutugaala, järjestetään Tapahtumakeskus Puimalassa Backaksen kartanolla. Sunnuntaina ohjelma keskittyy Helsingin pitäjän kirkonkylän lisäksi erilaisille retkille.

Osallistumispassi maksaa Vantaa-Seuran jäsenille 130 euroa (norm. 140 €) ja se sisältää mm. kaupungin kutsuvierasvastaanoton, ruokailuja, kotiseutugaalan ja julkisen liikenteen matkalipun. Myös pelkkään gaalaan voi ilmoittautua, jolloin osallistumismaksu on 90 €. Lue lisää osallistumispassista ja ilmoittautumisesta täältä. Ilmoittautuminen on auki 11. elokuuta asti.

Huomaathan, että kotiseutupäivien mielenkiintoisiin keskustelukammareihin on vapaa pääsy ja erittäin runsaasta retki- ja opastustarjonnasta suurin osa on ilmaisia tilaisuuksia. Osa retkistä vaatii ennakkoilmoittautumisen. Käy tutustumassa Kotiseutupäivien kattavaan ohjelmaan.

Tervetuloa mukaan!

Vantaa-Seura