Kirkonkylän joulu 2022 -tapahtuma hakee kauppiaita wanhanajan joulumarkkinoille!

Julkaistu 22.9.2022

Kirkonkylän joulu-tapahtuma järjestetään jälleen lauantaina 17.12.2022 klo 12–16 historian havinaa huokuvassa kylämiljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Haemme ohjelmallisille joulumarkkinoille nyt kaikenlaisia kauppiaita.

Haluamme luoda tapahtumaan vanhan ajan kaupankäynnin tunnelmaa ja edellytämme, että myös markkinamyyjät huomioivat tämän kojuissaan ja myyntituotteissaan. Tuotteiden tulee olla tapahtuman teemaan soveltuvia, joten teolliset tuotteet eivät ole sallittuja. Myyntikojun kalusteet, eli pöydät, penkit ja katokset, tulee jokaisen myyjän hoitaa paikalle itse. Huomioittehan, että tapahtuma on ulkona, joten kojujen pitää olla soveltuvia toisinaan arvaamattomaankin joulukuun säähän.

Myyntipaikkaa Kirkonkylän joulu -tapahtumaan voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Vastaanotamme myyntipaikkahakemuksia ainoastaan sähköpostitse. Hakemus tulisi lähettää 15.11. mennessä osoitteeseen info@vantaaseura.fi.

Hakemuksen pitää sisältää kuvaus hakijasta itsestään ja/tai hänen yrityksestään, myyntituotteistaan ja kojustaan. Sähköpostiin voi liittää kuvia tuotteista sekä kojusta. Tärkeää on laittaa hakemukseen myös hakijan täydelliset yhteystiedot: osoite, puhelinnumero, toimiva sähköpostiosoite sekä mahdollisen yrityksen y-tunnus.

Tapahtuma-alue on rajallinen ja joudumme tekemään valintaa myyjien suhteen. Ilmoitamme myyjille valinnasta marraskuussa.

Markkinapaikkamaksut laskutetaan joulukuussa. Markkinapaikkavarauksensa voi perua 30.11.2022 saakka ilman kustannuksia, mutta tämän jälkeen myyntipaikkamaksuja ei palauteta.

Kirkonkylän joulu -tapahtuman myyntipaikkojen hinnasto:

Myyjäpaikan (3 x 3 m) hinta on 20 €

Myyjäpaikan (max. 5 x 5 m) hinta on 30 €

Ruokamyyjän paikan (koko sovittavissa) hinta on 60 €

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan kanssamme jouluiseen Kirkonkylään Vantaalla!