Ikikallion tarinoita - Urbergets berättelser

Ikikallion tarinoita - Urbergets berättelser

Ikikallion tarinoita - Urbergets berättelser

Hinta: 30,00 €

ALV 0%. Hintaan lisätään toimituskulut, jotka lasketaan kassalla.

Ikikallion tarinoita / Urbergets berättelser on kiehtova tarinallinen ja kauniisti kuvitettu lasten tietokirja Suomen esihistoriasta nykyaikaan. Sivuilla seikkailevat jääkautta edeltäneellä kukoistuskaudellaan niin mammutit kuin myös ihminen varhaisimmasta, kivikaudenaikaisesta versiostaan pronssi- ja rautakauden kautta nykyiseen Homo Sapiensiin. Kirja on kaksikielinen ja sopii kaikenikäisille!

Ikikallion tarinoita / Urbergets berättelser är en fascinerande berättelse och ståtligt illustrerad faktabok som sträcker sig från Finlands förhistoria fram till nutid. På bokens sidor träffar vi först istidens mammutar och tidiga människor från stenåldern. Boken tar oss sedan via brons- och järnåldern fram till dagens Homo Sapiens. Boken är tvåspråkig och passar alla åldrar!

Kirjan kirjoittaja Andreas Koivisto on arkeologi. Hän työskentelee Vantaan kaupunginmuseossa ja on Vantaa-Seuran puheenjohtaja. Ikikallion tarinoita on hänen toinen tietokirjansa lapsille. Kirjan kuvittaja Tom Björklund on kansainvälisesti arvostettu kuvataiteilija, jonka maalauksia on käytetty museoiden näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Hänen töitään on julkaistu monien ihmisen esihistoriaa käsittelevien tieteellisten artikkeleiden yhteydessä maailmanlaajuisesti.

Vantaa-Seura