Toimiston kesätauko

Julkaistu 6.7.2022

Vantaa-Seurassa lomaillaan heinäkuussa. Vs. kulttuurituottaja Elina on takaisin töissä 25.7. alkaen. Toiminnanjohtaja Riina jatkaa osittaisella työvapaalla, mutta on tavoitettavissa 1.8. alkaen.

Helsingan keskiaikapäivää koskevissa asioissa palvelee läpi kesän tuottajaharjoittelija Ilkka. Hänet tavoittaa sähköpostitse: info(at)vantaaseura.fi.

Historia- ja kulttuurikävelyt jatkuvat elokuussa, poikkeuksena Håkansbölen kartanon historiakävely, joka järjestetään 7.7. klo 17.30.

Elokuun ensimmäisillä viikoilla järjestetään seuraavat tapahtumat:

• Kirkonkylän kulttuurikävely 3.8. klo 17.30: Kuninkaantie -. kärrypolusta valtatieksi
  • Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoisten tapaaminen Kirkonkylässä 3.8. klo 18
  • Kirkonkylän kulttuurikävely 10.8. klo 17.30: Kappelin aarteet
  • Vantaan historiakävely 11.8. klo 17.30: Koivukylä - kampakeramiikasta kompaktikaupungiksi
  • Helsingan keskiaikapäivä 13.8. klo 11-18

Mukavaa kesää ja tavataan taas elokuussa!