Hei nuori, hae meille kesätöihin!

Hei nuori, hae meille kesätöihin!

Julkaistu 8.3.2024

Nuori kesätyönhakija, oletko kiinnostunut kulttuuriympäristöistä, tapahtumista, kuvaamisesta ja videoiden tekemisestä? Hae meille kesätöihin!

Vantaa-Seura on aktiivinen tapahtumajärjestäjä ja kesätöissä pääset tutustumaan eri ikäisiä kokoaviin vantaalaisiin kulttuuritapahtumiin. Tänä vuonna toivomme kesätyöntekijöiden myös tuottavan meille muutamia videoita markkinointi- ja somekäyttöön.

Palkkaamme kesätöihin kolme 15–17 -vuotiasta nuorta, jotka toimivat tapahtuma-apulaisina. Työtä on tarjolla yhteensä 2 viikon ajan. Työ jakautuu usealle päivälle pitkin kesää, aikavälille 3.6.–10.8. Työ on osittain iltatyötä. Työstä maksettava palkka on 500 €. Palkan maksaa OP Helsinki.

Töitä tehdään eri puolilla Vantaata, erilaisissa ympäristöissä. Meillä töissä ollessa myös tietämys omista kotikulmista kasvaa. Kesätyötekijänä pääset mukaan järjestelemään ja kuvaamaan kesätapahtumia, kuten historiakävelyjä, kulttuurikävelyjä ja Helsingan keskiaikapäivää. Kesätyöntekijät ovat mukana roudaamassa, asiakaspalvelutehtävissä sekä viestimässä, valokuvaamassa sekä tuottamassa sisältöä someen.

Kesätyöntekijöiltä odotetaan hyviä sosiaalisia taitoja, sillä töitä tehdään eri ikäisten parissa. Odotamme myös videoiden tekemisen ja sosiaalisten median kanavien olevan sinulle tuttuja.

Lähetä hakemuksesi rohkeasti ansioluettelolla täydennettynä 31. maaliskuuta mennessä osoitteeseen riina.koivisto@vantaaseura.fi. Kaikki hakijat kontaktoidaan huhtikuussa ja valinnasta ilmoitetaan toukokuun alussa.

Lue lisää Op:n kesäduunikampanjasta.

Lisätietoja Vantaa-Seuran kesätyöstä antaa Vantaa-Seuran toiminnanjohtaja Riina Koivisto, riina.koivisto@vantaaseura.fi, puh. 050 443 4040.

Vantaa-Seura