Vantaa-Seuran yhteisneulonnat: Näin pääset alkuun Vantaa-sukkien ja -villapaidan kanssa!

Vantaa-Seuran yhteisneulonnat: Näin pääset alkuun Vantaa-sukkien ja -villapaidan kanssa!

KESKIVIIKKO 16.2.2022 18:30 - 19:30

Yhteisneulonnat

Vantaa-Seuran ensimmäisessä yhteisneulonnassa tutustutaan Vantaa-neuleiden kuvioiden taustoihin sekä annetaan vinkkejä oman neuletyön aloittamiseen.

Vantaa-Seuran nettisivuilla on jo julkaistu Kirsi Mantua-Kommosen Vantaa-sukkien ohjeet ja kaarrokeneuleen ohjeet julkaistaan lähipäivinä - nyt siis on aika viimeistään alkaa valikoida sopivia lankoja sekä kaivaa kutimet esiin!

Oman neuletyön aloitus sujuu mukavammin ja helpommin hyvässä seurassa ja neuleasiantuntijoiden opastuksella. Niinpä Vantaa-Seura järjestää ensimmäisen yhteisneulonnan keskiviikkona 16.2.2022 klo 18:30-19:30. Vallitsevan koronatilanteen takia yhteisneulonta järjestetään etäyhteydellä Teamsissa. Tapahtumaan pääsee osallistumaan oheisen linkin kautta tietokoneella tai mobiilisovelluksella: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

Tarvittaessa linkin voi pyytää myös sähköpostitse Elinalta (elina.terava@vantaaseura.fi).

Ensimmäisessä yhteisneulonnassa neuleohjeiden suunnittelija Kirsi Mantua-Kommonen kertoo kirjoneulekuvioiden taustasta sekä opastaa neuletyön alkuun mm. koon ja värien valinnan kanssa. Mukana avustamassa on myös Tanja Rantanen sekä mahdollisesti muita vantaalaisia Marttoja, jotka neuleohjeita ovat päässeet testaamaan. Mikäli neuleohjeissa jokin mietityttää, niin tapaamisessa on mahdollista kysyä neuvoja omaan neuleprojektiin parhailta Vantaa-neuleiden asiantuntijoilta.

Vantaa-Seuran toinen yhteisneulonta järjestetään maaliskuussa. Tapahtuman päivämäärä lyödään lukkoon mahdollisimman pian. Seuraamme koronatilanteen kehitystä lähiviikkoina ja ilmoitamme sitten, järjestetäänkö yhteisneulonta etäyhteydellä vai tapaammeko kasvokkain käsitöiden parissa.

Vantaa-Seura