Syyskokous, luento ja vuosikirjan julkistaminen

KESKIVIIKKO 8.12.2021 17:30

Luento, Kokous

Silkkitehdas, Silkkitehtaantie 5 (käynti Tikkurilantie 44:n puolelta)

Vantaa-Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 8.12. klo 19.00. Kokous järjestetään Tanssiteatteri Raatikon ja Teatteri Vantaan uusissa tiloissa Silkkitehtaalla Tikkurilassa (os. Silkkitehtaantie 5).

Kokouksessa käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan yhdistykselle puheenjohtaja sekä johtokunnan jäseniä.

Illan ohjelma alkaa klo 17.30, jolloin Tanssiteatteri Raatikon johtaja Marja Korhola esittelee meille teatterin uusia tiloja. Klo 18 julkistetaan yhdistyksen uusi vuosikirja Helsingin pitäjä – Vantaa 2022 ja Vantaa-Seuran puheenjohtaja Andreas Koivisto luennoi otsikolla "Vantaan ruotsalaiskolonisaatio keskiajan alussa”.

Pääkaupunkiseudun huonontuneen koronatilanteen ja uusien rajoitusten takia Silkkitehtaalle tulijoilta vaaditaan koronapassi. Kokoukseen (ei illan muuhun ohjelmaan) on mahdollista osalistua myös etäyhteydellä.

Pyydämme kaikkia kokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan ennakkoon. Ilmoittautumiset riina.koivisto (at) vantaaseura.fi 7.12. mennessä. Tervetuloa mukaan!