Kirkonkylän Joulu

LAUANTAI 18.12.2021 12:00 - 16:00

Joulutapahtumat

Helsingin pitäjän kirkonkylä, Pyhän Laurin kirkon ympäristö

Joulun odotus huipentuu Kirkonkylän jouluun!  Tapahtuma järjestetään vallitsevia koronarajoituksia noudattaen.

Ohjelmalliset joulumarkkinat levittäytyvät joulukuussa Pyhän Laurin kirkon ympärille ja Pappilan tunnelmalliseen puistoon Vantaalle. Lämminhenkisessä tapahtumassa on ohjelmaa koko perheelle!

Lasten ohjelmaan kuuluu mm. kauneimmat joululaulut, askartelutyöpaja ja rekikoirat ajeluttavat kaikkia kyytiin uskaltautuvia. Kirkossa järjestetään BRQ Vantaan joulukonsertti klo 14.00. Kirkossa järjestettäviin tapahtumiin vaaditaan koronapassi.

Muina ohjelmanumeroina on mm. Kirkonkylän jouluopastuksia sekä luento jouluperinteistä (ennakkoon jo klo 11.00). Jouluopastukset järjestetään kello 12 ruotsiksi ja suomeksi klo 13 sekä 14. Opastuksille lähdetään Pyhän Laurin kirkon hautausmaan portilta.

Pappilan puiston joulumarkkinoilta löydät herkkuja joulupöytään, pehmeitä paketteja sekä ainutlaatuisia sisustuslahjoja pukinkonttiin.

Vantaa-Seuran kahviossa Pakarituvalla on myynnissä joulutorttuja, glögiä ja kahvia. Pakaritupaan kerralla max. 20 henkilöä. Kotiseutumuseo on auki.

Tilaisuuden järjestevät Vantaa-Seura ja Tikkurilan seurakunta. Tapahtumaa tukevat Vantaan kaupunki, Helsingestiftelsen ja BRQ Vantaa Festival.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme joulun tunnelmasta!