Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoisten tapaaminen 3.4.

KESKIVIIKKO 3.4.2024 17:30 - 19:00

Helsingan keskiaikapäivä

Etätapaaminen Teamsissa

Tervetuloa mukaan tekemään pääkaupunkiseudun parasta keskiaikatapahtumaa!

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin ja hyvästä tunnelmastaan tunnettu keskiaikatapahtuma. Haemme nyt vapaaehtoisia mukaan keskiaikamarkkinoiden järjestelyihin.

Tarjolla on erilaisia työtehtäviä moneen makuun ennen tapahtumaa, sen aikana ja tapahtuman jälkeen. Työtehtäviä on mm. pystytys- ja purkutiimissä, asiakaspalvelutiimissä, elävöitystiimissä sekä siivoustiimissä. Onnistuneen keskiaikapäivän kannalta vapaaehtoisten apu on korvaamatonta ja jokainen kiinnostunut on lämpimästi tervetullut mukaan!

Helsingan keskiaikapäivä järjestetään lauantaina 10.8.2024 klo 11–17 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla.

Vapaaehtoisia pyydetään ilmoittautumaan mukaan tällä lomakkeella. Lisätietoa tapahtumasta ja tehtävistä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@vantaaseura.fi.

Vapaaehtoisten ensimmäinen yhteinen tapaaminen järjestetään etäyhteydellä keskiviikkona 3.4. kello 17.30. Teams-tapaamisen osallistumislinkki:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Sekä uudet että joukoissamme jo kokeneet vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Tervetuloa mukaan suurtapahtuman historialliseen sykkeeseen!