Kestikievarin perheaamu: Muskari

PERJANTAI 13.10.2023 09:30 - 11:15

Perheaamut

Övre Nybacka, Nybackankuja 4, 01670 Vantaa

Kestikievarin perheaamussa päästään musisoimaan yhdessä! Tarjolla on kaksi muskarituokiota, klo 9.30-10.15 ja 10.30-11.15 (kesto noin 40 min).

Tervetuloa musiikkihetkeen lapsesi kanssa! Jamkids-muskarissa tutustutaan musiikin maailmaan laulujen ja lorujen kautta. Sopii 0-6 -vuotiaille, joiden mukana on aikuinen. Muskarit järjestetään yhteistyössä Vantaan lastenkulttuurin kanssa.

Kestikievarin perheaamuissa nautitaan yhdessäolosta ja historian havinasta. Tapahtumapaikkana on viehättävä, 200-vuotias kestikievari Övre Nybacka. Ei ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy!

Syksyn muu ohjelma lapsiperheille:

Pe 29.9. klo 15 Yhdessä! Vauvan päivän sirkuskonsertti

Kattilan muusikot ja sirkustaiteilija loivat konsertin, jossa vauva ja vauvan lähipiiri (vanhemmat, sisarukset, kummit, mummit ja muut tärkeät ihmiset) saavat tehdä ja olla yhdessä! Matkalla karhun syntymäpäiväjuhlille pääsee niin soittamaan, laulamaan, liikkumaan kuin kokeilemaan sosiaalisen sirkuksen harjoitteita. Ei vaadi ennakko-osaamista, mukaan voi tulla jo ihan pienenkin vauvan kanssa. Tapahtuma on ilmainen, pakolliset ennakkovaraukset osoitteessa tapahtumat.vantaa.fi.

Pe 27.10. Klo 9.30 Kestikievarin perheaamu: Vanhanajan loruhetki

Tunnelmallisessa Vanhan ajan lorut -tuokiossa loruilemme yhdessä muistoista ja arkistoista kootuilla lastenloruilla, samalla tietenkin leikkien. Mukana on tuttuja ja vähän tuntemattomampia lastenloruja. Tapahtuma on osa vauvoille ja taaperoille tarkoitetun Kukkuu! -taidefestarin ohjelmaa. Kesto noin 30 min.

Vantaa-Seura