Kaivoksela 60 vuotta –kyläjuhla

SUNNUNTAI 21.8.2022 10:00 - 15:00

Juhlat

Kaivoksela (Kaivokselan koulun osoite Kaivosvoudintie 10, 01610 Vantaa)

Ensimmäiset asukkaat muuttivat Kaivokselan kerrostaloihin elokuussa 1962. Vantaan vanhimman lähiön 60-vuotista historiaa juhlistetaan kyläjuhlassa sunnuntaina 21.8.2022.

Kaivokselan kyläjuhlassa kohdataan naapureita, muistoja menneiltä vuosilta, kiinnostavia tietoja historian havinasta ja havainnoidaan nyky-Kaivokselaa. Pääset mukaan Vantaa-Seuran historiakävelyille ja voit osallistua syksyllä laadittavan Kaivokselan kulttuuripolun valmisteluun.

Juhlan järjestää Kaivoksela-seura. Mukana on erilaisia alueen organisaatioita ja toivottavasti myös sinä!

Ohjelma:

Klo 10-11 Vantaankosken srk:n ulkoilmamessu Kaivokselan entisen kirkon tontilla
(klo 8 lähtee Vantaankosken Viilatehtaalta luontopyhiinvaellus Kaivokselaan)

Klo 11.30 Avaus ja malja Kaivokselalle, musiikkia (muusikko Amanda Kauranne) Kaivokselan koululla, Kaivosvoudintie 10, 01610 Vantaa

Klo 12 Vantaa-Seuran historiakävely, lähtöpaikka Kaivokselan koulu

Klo 13 Friskis&Svettis Vantaa vetää ulkojumppaa koulun pihalla

Klo 14 Vantaa-Seuran historiakävely, lähtöpaikka Kaivokselan koulu

Päivän aikana myös: partiolippukunta Kaivokselan Delfiinien lettupiste, Kaivokselan koulun 6B:n puffetti koululla ja Kaarelan VPK:n paloauto, Kaivokselan kulttuuripolun tekijät kertovat hankkeesta.