Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoisten tapaaminen

Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoisten tapaaminen

TIISTAI 6.8.2024 17:30 - 19:00

Kirkkotie 45, Vantaa

Tapaamme Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoisten kanssa Helsingin pitäjän kirkonkylässä tiistaina 6.8. klo 17.30–19. Tavataan aluksi Pappilan puistossa Pakarituvan luona. Lämpimästi tervetuloa mukaan sekä uudet että joukoissamme jo kokeneet vapaaehtoiset!

Mikäli et ole vielä ilmoittautunut mukaan, mutta kiinnostuit vapaaehtoisena toimimisesta, olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoon! Tarjolla on erilaisia työtehtäviä moneen makuun ennen tapahtumaa, sen aikana ja tapahtuman jälkeen. Työtehtäviä on mm. pystytys- ja purkutiimissä, asiakaspalvelutiimissä, elävöitystiimissä sekä siivoustiimissä. Onnistuneen keskiaikapäivän kannalta vapaaehtoisten apu on korvaamaton ja jokainen kiinnostunut on lämpimästi tervetullut mukaan!

Helsingan keskiaikapäivä järjestetään lauantaina 10.8.2024 klo 11–17 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Pyydämme vapaaehtoisia ilmoittautumaan mukaan lomakkeella. Lisätietoa tapahtumasta ja tehtävistä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@vantaaseura.fi.

Tervetuloa suurtapahtuman historialliseen sykkeeseen!

Vantaa-Seura