Helsingan keskiaikapäivä

LAUANTAI 13.8.2022 11:00 - 18:00

Helsingan keskiaikapäivä

Helsingin pitäjän kirkonkylä, Pyhän Laurin kirkon ympäristö

Helsingan keskiaikapäivää vietetään Pyhän Laurin kirkon ympäristössä ja pappilan puistossa lauantaina 13.8.2022!

Perinteinen Helsingan keskiaikapäivä järjestetään jälleen Kirkonkylän idyllisessä historiaa huokuvassa miljöössä. Luvassa ovat jo tutuksi tulleet keskiaikaiset markkinat, herkkuja huokuvia ruokakojuja, luentoja, monipuolisia esityksiä kaikenlaiseen makuun lapsia tietenkään unohtamatta!

Helsingan keskiaikapäivästä löydät lisätietoa tapahtuman omilta nettisivuilta. Tulevaa kesää odotellessa voit tutustua vuoden 2020 keskiaikapäivän ohjelmavideoihin, joista suurin osa on yhä koettavissa. Myös markkinamyyjät ilahtuvat yhteydenotoista pitkän talven aikana. Muista kurkistaa myös puuhanurkkaan, josta voit ladata ilmaiseksi mm. värityskuvia.

Ensi kesän markkinamyyjähaun avaamme tammi-helmikuun vaihteessa. Ilmoitamme haun aukeamisesta nettisivuilla sekä Facebookissa. Emme vastaanota hakuilmoituksia ennen varsinaisen myyjähaun aukeamista.

Helsingan keskiaikapäivä on vantaalainen suurtapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Vantaa-Seura, Tikkurilan seurakunta sekä BRQ Vantaa Festival. Tapahtumaa tukevat Vantaan kaupunki, Helsingestiftelsen sekä Uudenmaan rahasto.

Pysy kuulolla!