Helsingan keskiaikapäivä 2024

LAUANTAI 10.8.2024 11:00 - 17:00

Helsingan keskiaikapäivä

Pyhän Laurin kirkon ympäristö, pappilan puisto ja Kyrkoby skolan piha. Osoite Kirkkotie 45, Vantaa.

Perinteinen Helsingan keskiaikapäivä järjestetään lauantaina 10.8.2024 klo 11-17 Kirkonkylän idyllisessä ja historiaa huokuvassa miljöössä. Luvassa jo tutuksi tulleet keskiaikaiset markkinat, herkkuja notkuvia ruokakojuja, musiikkia, käsityönäytöksiä, työpajoja, luentoja, opastuksia ynnä muuta ohjelmaa, kaikki keskiajan hengessä. Ohjelmassa huomioidaan erityisesti lapsiperheet.

Helsingan keskiaikapäivä järjestetään jälleen aidossa keskiaikaisessa miljöössä Pyhän Laurin kirkon ympäristössä Vantaalla. Tapahtuma on maksuton, mutta jotkut yksittäiset ohjelmanumerot voivat olla maksullisia.

Myyjähaku avataan helmikuun alussa.

Tapahtuman ohjelma julkaistaan kesällä.

Tapahtuman järjestävät Vantaa-Seura ja Tikkurilan seurakunta. Helsingan keskiaikapäivä on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä. Tapahtumaa tukevat Vantaan kaupunki ja Helsingestiftelsen sr.

Lue lisää tapahtumasta Helsingan keskiaikapäivän nettisivuilta.