Helsingan keskiaikapäivä 2023

LAUANTAI 12.8.2023 11:00 - 17:00

Helsingan keskiaikapäivä

Pyhän Laurin kirkon ympäristö, pappilan puisto ja Kyrkoby skolan piha. Osoite Kirkkotie 45, Vantaa.

Perinteinen Helsingan keskiaikapäivä järjestetään lauantaina 12.8.2023 klo 11-17 Kirkonkylän idyllisessä ja historiaa huokuvassa miljöössä. Luvassa jo tutuksi tulleet keskiaikaiset markkinat, herkkuja notkuvia ruokakojuja, musiikkia, käsityönäytöksiä, työpajoja, luentoja, opastuksia ynnä muuta ohjelmaa, kaikki keskiajan hengessä. Ohjelmassa huomioidaan erityisesti lapsiperheet.

Markkinamyyjähaku avataan helmikuussa ja lisätietoa ohjelmasta luvassa touko-kesäkuussa.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy, mutta yksittäiset ohjelmanumerot voivat olla maksullisia.

Tapahtuman järjestävät Vantaa-Seura ja Tikkurilan seurakunta. Tukijoina Vantaan kaupunki ja Helsingestiftelsen sr. Helsingan keskiaikapäivä on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä.